Uvjeti korištenja

Korištenje „kolačića“

Prilikom korištenja internetske stranice snackers.hr koriste se tzv. kolačići (eng. Cookies) posredstvom kojih se prikupljaju podaci o interakciji korisnika s internetskom stranicom, a u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge i sadržaja.

Kada pristupate internetskoj stranici, općeniti, neosobni podaci se (broj posjete, prosječno vrijeme posjete stranici, posjećene stranice) automatski bilježe. Ti podatci se ne mogu povezati s vašim osobnim podatcima i oni su u potpunosti neosobni. Navedene informacije se koriste za mjerenje posjećenosti naše internetske stranice te poboljšavanje sadržaja i korištenja stranice. Vaši podatci se ne koriste u druge svrhe i ne posreduju trećim osobama.

Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenjem kolačića. Ukoliko ne želite omogućiti spremanje kolačića to možete podesiti u svom internetskom pregledniku. Korisnici koji odluče ne prihvatiti osnovne kolačiće neće moći koristiti stranicu snackers.hr u punom opsegu budući da su kolačići nužni za određene mogućnosti stranice.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove internetske stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada Snackersu ili je ustupljen Snackersu, a u vlasništvu je trećih osoba. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu Snackersa. Niti jedan sadržaj na ovoj internetskoj stranici nije za upotrebu bez ograničenja. Nije dopušteno umnožavanje sadržaja ove internetske stranice.

Zaštita osobnih podataka

Posjetom naše internetske stranice svi Vaši osobni podatci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom želite otkriti.

Snackers prikuplja samo one podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe nužno potrebne za korištenje stranice. U niti jednom trenutku se na ovoj internetskoj stranici neće od Vas tražiti da otkrijete više podataka no što je to nužno za korištenje same stranice i provođenje određenih aktivnosti na stranici.

Promjene

Snackers je ovlašten u svakom trenutku mijenjati sadržaj ovih Uvjeta te o tome obavijestiti Kupce putem ove internetske stranice.